VVV GEERTRUIDENBERG

Het VVV kantoor, annex museum is gevestigd aan de Markt op 50 meter lopen vanaf onze bed and breakfast. Je kunt er dagelijks (m.u.v. maandag) binnenlopen voor tips, advies, fiets- en wandelroutes.

Ook kunt u terecht voor een stadswandeling, een rondleiding in het Stadhuis, een rondleiding in de Geertruidskerk, torenbeklimming, een bezoek/rondleiding binnen het Museum de Roos en voor een cultuurhistorische fietstocht.


Duik in het verleden van Geertruidenberg, Vestingstad aan De Biesbosch. Wandel langs de vestinggrachten, bolwerken en ravelijnen. Of geniet ontspannen op een terrasje met uitzicht op de bijzondere historische markt met leilindes, monumentale panden en de fraaie Geertruidskerk.

Steek de Donge over en bezoek het dynamische Raamsdonksveer. Een dorp met beeldbepalende panden aan de Haven en het Heereplein. Met Fort Lunet en stellingkorenmolen De Onvermoeide uit 1890. Of stap binnen bij het leuke en goed gesorteerde aanbod aan winkels.

Reis nog enkele minuten verder en ervaar de rustieke en agrarische kern van Raamsdonk. Fiets of wandel langs de typische Langstraat boerderijen en geniet van de oase van rust. 

Op de website van het VVV vind je ook de agenda van evenementen en activiteiten in de regio.

Markt 46, 4931 BT, Geertruidenberg