GASTENBOEK

In ons gastenboek laten onze gasten een berichtje achter waarin zij vertellen wat zij van hun verblijf bij Inn de Vijf Sinnen vonden.
Speciale momenten en bijzonderheden worden hier gedeeld.

#

23-02-2021 Waren hier een avond/nacht en een ochtend, zomaar in februari in corona tijd. Fantastische plek. Er is goed, beter en best, maar er is ook nog een buitencategorie waar jullie plekje in past. Dank jullie wel voor de gastvrijheid en vriendelijkheid. We gaan fietsen, maar denken hier zeker in nog betere tijden eens terug te komen. Dank jullie wel. Al onze vijf zinnen zijn uitgebreid aan bod gekomen.

Willie, Wilma, Klaas en Wouter .
#

24-08-2020 Beste Anne-Marie en Jeroen. Dank voor jullie hartelijke gastvrijheid en zeer luxe verblijf. Tot in de puntjes verzorgd! Heerlijk geslapen en ontbeten. Groet en alle goeds voor jullie zelf en de '5 Sinnen' .

Janneke .
#

21-07-2020 Beste Anne-Marie en ook Jeroen, Evenals drie jaren geleden hebben we ook nu genoten van Geertruidenberg e.o. maar vooral ook van de 5 Sinnen. We voelden ons welkom en werden verwend. Dat we in een corona crisis leefden hebben we helemaal vergeten. Hartelijk bedankt.

Henny en Adriaan
#

05-07-2020 Inn de Vijf Sinnen is an amazing place in which you feel like home. Everything has a touch of passion, that make this house something special! Geertruidenberg is a nice discovery, a cozy place in which to appreciate the real essence of life!

Sara & Enrico .
#

08-07-2020 Genoten van een heerlijk verblijf. Een fijne plek om nog eens naar terug te komen met top ontbijt! Dankjewel voor de gastvrijheid.

4 Fietsdames .
#

14-07-2020 Beste Anne-Marie, We hebben het getroffen met deze super B en B. Het was werkelijk super! Goede uitleg, prachtige etage en alles was ruimschoots aanwezig om het ons naar de zin te maken. En voor ons vertrek op de fiets nog een royaal ontbijt, heerlijk! Een hartelijke groet, ook aan je man.

Pieter en Jose .
#

13-09-2020 Beste Anne-Marie en Jeroen, Hartelijk dank voor de gastvrije ontvangst. Jullie B&B is super, het ontbijt overweldigend. We komen beslist nog eens terug.

Frans en Mieke .
#

Wat een ontzettend leuke, gezellige B&B hebben jullie! Een leuk ontvangst en een heerlijk uitgebreid ontbijt. We hebben genoten!

Anoesjka en Jacques .
#

Wat 'n mooie locatie en wat een heerlijke kamer. Ontvangst heel gastvrij en ontbijt overdadig. Het was kort maar krachtig en we hebben genoten. Dank!

Paul en Robina - 09/02/2020