OVER INN DE VIJF SINNEN

Welkom in onze bed en breakfast “Inn de Vijf Sinnen”!

Je overnacht en ontbijt in een historisch pand aan de Elfhuizen, gelegen aan het grote marktplein van “Hollands oudste stad” Geertruidenberg. In de middeleeuwen was dit een zogenaamd Kanunikkenhuis, dat vroeger bij de kerk hoorde. De gewelfkelder onder ons huis stamt uit het jaar 1555. Op een steenworp afstand van de jachthaven, de terrassen en horecagelegenheden van het oude stadje.

 

Onze rookvrije B&B heeft een eigen ingang en de afsluitbare kamers liggen op de eerste verdieping. Zodat je kunt gaan en staan waar en wanneer je wilt.

 

“De voorkamer”
De voorkamer ligt aan de voorkant met uitzicht over de Markt. Authentieke details zijn hier bewaard gebleven. De voorkamer heeft twee eenpersoonsbedden en eigen sanitair: wc, wastafel en inloopdouche. Schone handdoeken liggen voor je klaar.

 

“De achterkamer”
De achterkamer heeft twee eenpersoonsbedden en eigen sanitair: wc, wastafel en inloopdouche. Schone handdoeken liggen voor je klaar. Deze kamer is zeer goed te verduisteren met een rolluik en is voorzien van een eigen airconditioning.

 

De Keuken
De keuken is voorzien van koelkast en magnetron en je kunt zelf koffie en thee zetten. Het ontbijt staat ‘s-ochtends voor je klaar, zodat je zelf bepaalt hoe laat je eet. Heb je speciale ontbijt wensen? Laat het ons weten!

GEERTRUIDENBERG HEEFT ZOVEEL TE BIEDEN.